Хостеси за събития

хостеси

Всички сме виждали красивите момичета, които ни посрещат и настаняват в елитните заведения. Подобна е функцията и на хостесите, които можете да немете от нас за вашето специално събитие.

Тяхната основна задача е да се грижат за това гостите на събитието да останат с положителна емоция от посрещането до изпращането им. За целта са необходими отлични организационни и комуникационни умения, преставителен външен вид и добро познаване на етикета. Наемането на професионални хостеси за вашето специалносъбитие вдига нивото му, кара гостите да се чувстват специални и обгрижени и допринася за гладкото му протичане – всичко добива по-подреден и представителен вид.

Преди събитието хостесите преминават през обучение, за да сме сигурни, че са научили всяка информация, свързана със самото събитие и организаторите му, която би могла да им бъде необходима по време на работа. По този начин те са подготвени да отговарят на въпросии да информират относно програмата на събитието, разпределението на залите, услугите и продуктите, които фирмата организатор предлага и друга важна и полезна информация, която трябва да достигне до всеки гост.

След като посрещнат гостите хостесите могат да съдействат на организаторите като комуникират с останалия персонал, ръководството и клиентите, за да са сигурни, че събитието протича гладко и безпроблемно и че целите му се изпълняват.

Освен всичко изброено една хостеса трябва да бъде приятелски настроена и любезна, винаги усмихната и отзивчива, да умее да реагира адекватно в кризисни ситуации, да бъде уверена, да бъде отборен играч и да има цялостен поглед върху едно събитие. Това са качества, които не просто трябва да присъстват в характера на хостесата,но и да се доразвият с опита , за да се достигне до професионалното ниво.

За обобщение можем да кажем, че макар и отстрани професията на хостесата да излгежда проста, тя до голяма степен е и призвание. Ние ви гарантираме, че ще познаете, когато за дадено събитие е нает истински професионалист.

18 Jan 2020
Тагове:
Вашите коментари
Име*
Имейл*
Коментар*