За нас

Занимаваме се с организация на събития, BTL и дигитален
маркетинг. Разполагаме със собствена печатница, където
изработваме голямо разнообразие от рекламни материали

Стартирахме дейността си през 2013 г. като малка фирма, която предлага на клиентите си професионално обслужване в сферата на дигиталния и BTL маркетинг.

В последствие се специализирахме в областта на печата и създадохме печатница, в която произвеждаме повечето от най-разпространените печатни материали.

Комбинацията от услуги, които се допълват пефектно и възможността за собствено производство улесняват клиентите ни като пестят време и елиминират нуждата от комуникацията с няколко отделни фирми, които биха могли да не се сработят така добре, както нашия сплотен екип.

За всеки клиент предлагаме различен подход и комплексна стратегия, която обхваща правилните канали. Имаме богато портфолио с проекти зад гърба си, а за всяка от услугите, които предоставяме, отговаря специалист с опит и образование в нея.

Ще се погрижим за всички ваши маркетингови нужди, така че да постигнете отлични резултати с минимален бюджет. С наша помощ продуктът или услугата ви ще бъдат представени привлекателно, ще предлагат по-висока стойност и ще доставят правилното послание на потребителите, което ще доведе до увеличаване на продажбите ви.

- С нашите професионални услуги ще увеличите приходите си.

- Услугите ни не са скъпи.

- Преди да започнем работа проучваме и анализираме.

- Фокусирани сме върху резултатите и дългосрочното партньорство.

- Разбираме от дигитален маркетинг.

- Разполагаме с машини за печат

- Приемаме работата сериозно и не сме претенциозни.

- Имаме 9 години опит зад гърба си.