Дигитален маркетинг, онлайн реклама.

Професионалният дигитален маркетинг е задължителен за всяка фирма. Всеки ден потенциалните ви клиенти държат в ръцете си смарт устройствата, благодарение на които имате възможността да осъществите контакт с тях. Нашата работа е да създаваме съдържанието, което те търсят.

Преди това обаче трябва да разберем какви са вашите бизнес цели. Един лъскав нов уеб сайт е безполезен, ако не ви помогне да постигнете целите си. 

Маркетинг на социални мрежи

Вече знаете, че присъствието в социалните мрежи може да помогне за изграждането на вашата марка, но може би не знаете точно как да използвате платформи като Facebook, Instagram и Google My Business ефективно.

Ние вярваме, че анализът на показателите е от ключово значение за създаването на успешна стратегия. Броят нови последователи не е достатъчен показател за измерване на успеха. Ние можем да проследим какъв вид съдържание работи най-добре, коя е вашата целева аудитория и дори много повече. 

Благодарение на маркетинга в социалните мрежи брандът ви става по-лесно откриваем за търсещите механизми.

Чрез платформи като Facebook получавате обратна връзка от клиентите, тъй като те могат да коментират, преглеждат и оценяват бизнеса ви. Така лесно можете да определите слабите и силните си страни. Освен това имате и възможността да осъществите личен контакт с тях, което понякога е много ценно.

Реклама в Instagram и Facebook

Фамилията Facebook поддържа няколко типа реклами във Facebook, Instagram, Audience Network и Messenger. Всяка реклама има два компонента: форматът (как изглежда) и разположението (къде ще се показва).

Ако до скоро много брандове залагаха на органичен трафик без да инвестират в платена реклама, след въвеждането на някои алгоритми от Facebook, смело можем да кажем, че инвестицията, била тя и малка е задължителна.

Реклама в Google

  • Search Advertising

  • Mobile Advertising

  • Video Advertising

  • Display Advertising

Управление на реклама в мрежата на Google от типа PPC (Pay Per Click).

Pay Per Click е форма на онлайн реклама, в която плащате само, когато потребител кликне върху рекламата Ви и тя го отведе до сайта Ви.

Независимо дали имате активни PPC кампании или сте напълно нови в света на платеното търсене, екипът ни от сертифицирани специалисти от Google се ангажира да постигне целите Ви. Създаваме специално пригодени за вашия бизнес стратегии, насочени към възвръщаемост на инвестициите.

PPC рекламата може да работи за компания от всякакъв размер. Няма значение дали сте стартираща фирма или голяма корпорация.

Като сертифициран партньор на Google предлагаме безплатен начален бонус за нови клиенти под формата на ваучер за реклама.

Израбока на уеб сайтове и оптимизация за търсачки

Изработваме професионални сайтове с уникален респонсив дизайн на много конкурентна цена.

Задължителен елемент е и оптимизацията за търсачки.